Συνέδρια, Εταιρικές εκδηλώσεις, Παρουσιάσεις Προιόντων, Εκθέσεις

Ο συνεδριακός χώρος Athens Loft, δημιουργήθηκε μετά από 4 δεκαετίες εμπειρίας στην διοργάνωση εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην σχεδίαση, την αισθητική αλλά την λειτουργικότητα.
Όλες οι επιλογές γίνονται με στόχο οι καλεσμένοι σας,
πελάτες, εργαζόμενοι ή συνεργάτες να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μοναδική Αρχιτεκτονική & θεατρικός Φωτισμός

Η αισθητική του Athens Loft δεν θυμίζει συνηθισμένη Αίθουσα Συνεδρίων. Αρχιτεκτονικά ανήκει στην τάση “‘industrial chic” που αυτή την περίοδο κυριαρχεί στους σημαντικότερους χώρους τέχνης και πολιτισμού στην Νότια Αμερική και την Δυτική Ευρώπη. Το τσιμέντο, το γυαλί, η πέτρα, τα γκρί μωσαικά όλα συνδιάζονται αρμονικά με στόχο να δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα μοντέρνο που να μεταμορφώνεται εύκολα με την βοήθεια του φωτισμού από έναν λαμπερό χώρο εστίασης σε ένα μαγικό χώρο πάρτυ. Επιλέξαμε να φωτίσουμε την αίθουσα συνεδρίων μας με φώτα που χρησιμοποιούνται σε σύγχορνους επαγγελματικούς χώρους και θέατρα. Θεατρικοί προβολείς φωτίζουν τα σημεία που επιθυμείτε δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ο φωτισμός εύκολα μεταμορφώνει την αίθουσα, από ένα επαγγελματικό χώρο εταρικών εκδηλώσεων σε χώρο εστίασης την ώρα του φαγητού και βέβαια αν το επιθυμείτε σε έναν υπέροχο χώρο για το πάρτυ που θα ακολουθήσει!

Βραβευμένες Γεύσεις & Μενού

Το σημαντικότερο στοιχείο μιας εταιρικής εκδήλωσης συχνά είναι η ποιότητα του φαγητού. Έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικά μενού από το Galaxy Catering, την παλαιότερη εταιρεία εστίασης, στην Αττική, με εμπειρία άνω των 40 ετών. Τα εδέσματα δεν θυμίζουν σε τίποτα τα τυποιποιημένα εδέσματα που συνηθίσαμε σε εταιρικές εκδηλώσεις ή συνέδρια.Είναι όλα φρεσκομαγειρεμένα, ΧΩΡΙΣ κανένα συντηρητικό ή γευστικό συμπλήρωμα, χωρίς τεχνητά χρώματα,  τεχνητές σάλτσες η ζωμούς. Οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν την καλύτερη ποιότητα φαγητού για τον προυπολογισμό που διαθέτετε και αυτό το εγγυάται η εμπειρία αλλά και η τεράστια ιστορία του Galaxy.
Μπορείτε να απολαύσετε μενού σερβιριστό, ή μπουφέ ή να προσφέρετε στους συμετέχωντες, σας ένα ελαφρύ coffee brake ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, πάντα σύμφωνα με τον προυπολογισμό σας και να αξιοποιήσετε τα χρήματα που έχετε σκοπό να δώσετε χωρίς περιττά έξοδα. Σε κάθε περίπτωση θα φροντίσουμε ώστε το μενού να ξεχωρίσει από την ποιότητα. την ποικιλία και τις γεύσεις τους.
Η καλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι οι δικοί σας καλεσμένοι. Επιτρέψτε μας να σας φροντίσουμε ώστε η εταιρική σας εκδήλωση θα μείνει στην μνήμη όσως συμμετέχουν ώς άψογα διοργανωμένη και γευστικά απολαυστική.

Επαγγελματικός Ήχος

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή εταιρική εκδήλωση είναι η ύπαρξη σωστών ηχητικών υποδομών. Ξεκινήσαμε εγκαθιστώντας επαγγελματικά μηχανήματα ήχου υψηλών προδιαγραφών τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε. Στον χώρο συνεδρίων του Athens Loft, έχει γίνει ειδική μελέτη και  υπάρχουν υποδομές για να προσθέσετε και να διαμορφώσετε τον ειδικό εξοπλισμό που προβλέπει η παραγωγή σας.

Τι λένε οι πελάτες μας!

Ρωτήστε τους φίλους σας για την ποιότητα των υπηρεσιών του Athens Loft και του Galaxy Catering

“Η αισθητική του Athens Loft  δεν μοιάζει με τις αίθουσες συνεδρίων των ξενοδοχείων”

“Ο χώρος είνα εξαιρετικός για εταιρικές εκδηλώσεις και μικρά συνέδρια, ενώ εύκολα μετατρέπεται στην συνέχεια, σε μια τεράστια πίστα αν θέλετε να συνεχίσετε με πάρτυ”

“Ακόμη και τα μπισκότα στο πρωινό που προσφέραμε ήταν χειροποίητα”

Μπεχράκης Νίκος - Event Organizer

” Επιλέξαμε το Athens Loft Conference Center για την αισθητική του αλλά και το εξαιρετικό φαγητό. Η εκδήλωση που οργανώσαμε για τους πελάτες και τους εργαζομένους μας στέφθηκε από εξαιρετική επιτυχία. Η φιλοξενία ήταν άψοξη και το φαγητό ήταν καταπληκτικό. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτά “

Μαρίνος Τσαβαλιάρης - TAX GATE SA

” Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους του Athens Loft που μας βοήθησαν ώστε να οργανώσουμε μια άψογη εταιρική εκδήλωση που άφησε τους πελάτες μας εξαιρετικά ικανοποιημένους. Το φαγητό καταπληκτικό και η μοναδικής αισθητικής αίθουσα, ξεφεύγει από τις συνηθισμένες ξενοδοχειακές συνεδριακές και δίνει μεγάλη ευελιξία σε όσους σχεδιάζουν την εκδήλωση. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!”

Μαίρη Καροφυλάκη - VIsta Partner

Επικοινωνήστε με το Athens Loft

Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την εταιρική εκδήλωση σύμφωνα με τον προυπολογισμό σας!