Γιατί να επιλέξετε το Athens Loft για την δεξίωση του γάμου σας, το

πάρτι της βάπτισης του παιδιού σας ή την εταιρική σας εκδήλωση!

Ξεχωριστή Αισθητική!
Το Athens Loft είναι μια νέα αίθουσα δεξιώσεων, που σχεδιάστηκε μετά από εμπειρία 40 ετών στην οργάνωση και φιλοξενία εκδηλώσεων με στόχο να καλύψει τις ανάγκες που οι παραδοσιακοί χώροι δεξιώσεων, αίθουσες γάμων, ταβέρνες, ξενοδοχεία δεν μπορούν.

Δημιουργήσαμε έναν χώρο μοναδικής αισθητικής που θυμίζει μόνο αντίστοιχους χώρους στο εξωτερικό.

Η πέτρα το γυαλί και το μέταλο κυριαρχούν, το ύψος της αίθουσας και οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες με θέα τα δέντρα της πλατείας, εξασφαλίζουν πολύωρη παραμονή χωρίς κούραση.

Ο ισχυρός εξαερισμός και κλιματισμός με βιομηχανικές προδιαγραφές, φροντίζουν για την άνεση και την ξεκούραστη διασκέδαση των καλεσμένων σας.

 

Βραβευμένη κουζίνα!
Η μοναδική αισθητική είναι η βιτρίνα στην οποία θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας εδέσματα εξαιρετικής ποιότητας.

Οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν φαγητό που δεν θυμίζει σε τίποτα τα μενού γάμου και βάπτισης που έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Ακόμη και τα οικονομικότερα μενού, είναι φτιαγμένα χειροποίητα, με φρέσκα υλικά χωρίς τυποποιημένα προιόντα, χωρίς συντηρητικά ή χημικά βελτιωτικά γεύσης και υφής.

Είτε επιλέξετε σερβιριστό μενού, είτε μπουφέ, εγγυόμαστε γραπτά για την ποιότητα του φαγητού μας.

 

 

Ασυναγώνιστη σχέση αξίας/ποιότητας!
Το Athens Loft είναι μέρος Ομίλου εταιριών που εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο των υπηρεσιών φιλοξενίας εκδηλώσεων και της εστίασης.

Αυτό μας επιτρέπει να εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα σε πολύ ανταγωνιστικό κόστος.

Αν αναζητάτε την φθηνότερη ποιότητα τότε δεν πρέπει να επιλέξετε το Athens Loft.

Αν όμως θέλετε η εκδήλωση γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας να δείχνει και να αξίζει πολύ περισσότερα χρήματα από όσα δώσατε, αν θέλετε σε λογικό κόστος να εξασφαλίσετε την καλύτερη ποιότητα φαγητού και εξαιρετικές υπηρεσίες, σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να εγγυηθούμε την ιδανική σχέση ποιότητας/τιμής.

 

 

Εγγύηση ποιότητας Athens Loft!
Η εταιρεία μας εγγυάται γραπτά ότι:

  • Δεν αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία της εκδήλωσής σας, εάν δεν είμαστε σε θέση να προσφέρουμε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό.
  • Δεν χρησιμοποιούμε προ-μαγειρεμένα εδέσματα  ή τεχνικές αναγέννησης.
  • Για την παρασκευή των εδεσμάτων και των γλυκών χρησιμοποιούμε μόνο αγνά υλικά και όχι έτοιμα παρασκευάσματα, συντηρητικά, βελτιωτικά γεύσης ή σκόνες μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής.
  • Το υπόλοιπο των εδεσμάτων κάθε εκδήλωσης προσφέρεται στο « Φωλιά της αγάπης » για την σίτιση αστέγων & φτωχών οικογενειών.
  • Τα αποφάγια συλλέγονται και προσφέρονται σε Φιλοζωικό Σύλλογο.
Εύκολη πρόσβαση!
Οι αίθουσες εκδηλώσεων του Athens Loft, βρίσκονται πάνω σε μια από τις κεντρικότερες λεωφόρους της αττικής, την λεωφόρο Αθηνών. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε τον χρόνο που απαιτείται για την διαδρομή (τις ώρες εκδηλώσεων), από σημαντικά σημεία της αττικής.

  • Ομόνοια, χρόνος διαδρομής 10 λεπτά
  • Πλατεία Συντάγματος,  χρόνος διαδρομής 12 λεπτά
  • Αεροδρόμιο, χρόνος διαδρομής 30 λεπτά
  • Ελευσίνα, χρόνος διαδρομής 15 λεπτά
  • Κυψέλη, χρόνος διαδρομής 15 λεπτά
  • Χαϊδάρι, χρόνος διαδρομής 7 λεπτά
  • Πειραιάς, χρόνος διαδρομής 12 λεπτά
  • Κόμβος Κηφισιάς, χρόνος διαδρομής 10 λεπτά
  • Γλυφάδα, χρόνος διαδρομής 20 λεπτά
  • Παλαιό Φάληρο, χρόνος διαδρομή 10 λεπτά

Η εύκολη πρόσβαση ακόμη και από καλεσμένους που δεν γνωρίζουν την Αθήνα, αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα της τοποθεσίας που επιλέξαμε για τις αίθουσες εκδηλώσεων Athens Loft. Ταυτόχρονα έχουμε την τύχη να υπάρχει 24ωρη πιάτσα ταξί έξω από τον χώρο μας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται οι καλεσμένοι σας να αποφύγουν την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

Εύκολο Πάρκινγκ!
Ένας από τους βασικούς λόγους που επιλέξαμε το συγκεκριμένο σημείο για να χτίσουμε την αίθουσα Δεξιώσεων Athens Loft, είναι ότι βρίσκεται πολλά τετράγωνα μακριά από την οικιστική ζώνη (κατοικίες) αλλά και από οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ετσι αν και αστικό ακίνητο, τις ώρες και ημέρες διεξαγωγής των εκδηλώσεων, οι καλεσμένοι σας δεν θα δυσκολευτούν να βρουν πάρκινγκ. Φυσικά για τους επίσημους καλεσμένους υπάρχει χώρος στάθμευσης μπροστά στην είσοδο του χώρου αλλά ακόμη και στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που έχουμε φιλοξενήσει, το πάρκινγκ ήταν εύκολα προσβάσιμο.

 

Ζητήστε τις ειδικές προσφορές μας αναφέροντας ότι μας βρήκατε στο ίντερνετ!

Να θυμάστε ότι το Athens Loft εγγυάται γραπτά την ποιότητα των υπηρεσιών και των προιόντων που θα σας προσφέρει!