Η δεξίωση σας δεν ήταν ποτέ σε τόσο καλά χέρια!

Η εταιρεία μας, μετά από 35 χρόνια εμπειρίας στην οργάνωση, φιλοξενία και τις υπηρεσίες εστίασης προσωπικών - εταιρικών εκδηλώσεων, μπορεί και εγγυάται την ικανοποίησή σας!

Μοναδική Αρχιτεκτονική & θεατρικός Φωτισμός

Η αισθητική του Athens Loft δεν θυμίζει καμία συνηθισμένη αίθουσα εκδηλώσεων. Ανήκει στο κίνημα “‘industrial chic” που αυτή την περίοδο κυριαρχεί στους σημαντικότερους χώρους τέχνης και πολιτισμού Νότια Αμερική και δυτική Ευρώπη. Το τσιμέντο, το γυαλί, η πέτρα, τα γκρί μωσαικά όλα συνδιάζονται αρμονικά με στόχο να δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα μοντέρνο που να μεταμορφώνεται εύκολα με την βοήθεια του φωτισμού από έναν λαμπερό χώρο εστίασης σε ένα μαγικό χώρο πάρτυ. Επιλέξαμε να φωτίσουμε τον χώρο δεξιώσεων με φώτα που χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικούς χώρους και θέατρα. Θεατρικοί προβολείς φωτίζουν το κάθε τραπέζι ξεχωριστά και άλλοι φωτίζουν τον μπουφέ και την πίστα. Ο φωτισμός μεταμορφώνει την αίθουσα, από ένα λαμπερό χώρο εστίασης, σε έναν υπέροχο χώρο για το πάρτυ που θα ακολουθήσει.

Βραβευμένες Γεύσεις & Μενού Γάμου - Βάπτισης

Το σημαντικότερο στοιχείο μια εκδήλωσης γάμου ή βάπτισης είναι η ποιότητα του φαγητού. Έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικά μενού από το Galaxy Catering, την παλαιότερη εταιρεία εστίασης, με εμπειρία άνω των 40 ετών. Τα εδέσματα δεν θυμίζουν σε τίποτα μενού γάμου ή άλλης κοινωνικής εκδήλωσης. Είναι όλα φρεσκομαγειρεμένα, χωρίς κανένα συντηρητικό ή γευστικό συμπλήρωμα, χωρίς τεχνητά χρώματα, κύβους μαγειρικής, τεχνητές σάλτσες η ζωμούς. Οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν την καλύτερη ποιότητα φαγητού για τον προυπολογισμό που διαθέτετε και αυτό το εγγυάται η εμπειρία αλλά και η τεράστια ιστορία του Galaxy.
Μπορείται να απολαύσετε μενού σερβιριστό, ή μπουφέ ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, πάντα σύμφωνα με τον προυπολογισμό σας και να αξιοποιήσετε τα χρήματα που έχετε σκοπό να δώσετε χωρίς περιττά έξοδα. Σε κάθε περίπτωση θα φροντίσουμε ώστε το μενού να ξεχωρίσει από την ποιότητα. την ποικιλία και τις γεύσεις τους. Η καλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι οι δικοί σας καλεσμένοι. Επιτρέψτε μας να σας εξασφαλίσουμε μια εκδήλωση γάμου ή βάπτισης που όλοι τους θα θυμούνται για χρόνια.

Επαγγελματικός Ήχος

Απαραίτητη προϋπόθεση για το σωστό πάρτι γάμου ή βάπτισης, είναι η σωστή μουσική. Ξεκινήσαμε εγκαθιστώντας επαγγελματικά μηχανήματα ήχου συναυλιακών προδιαγραφών. Έχετε συνηθίσει τις αίθουσες δεξιώσεων, με τα αδύναμα ηχεία και τους μικρούς ενισχυτές και την κακή ποιότητα ήχου που θα κουράσει τους καλεσμένους σας. Στην αίθουσα δεξιώσεων του Athens Loft, έχει γίνει ειδική μελέτη και χρησιμοποιούνται υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμός ώστε να απολαύσουν όλοι το πάρτυ μέχρι το πρωί. Η αίθουσα έχει άδεια κέντρου διασκεδάσεως, άρα δεν υπάρχουν περιορισμοί στο ωράριο ή στην ένταση της μουσικής. Ενώ επιτρέπεται η ζωντανή μουσική ανεξαρτήτου αριθμού μουσικών. Οι επαγγελματίες Dj που θα αναλάβουν την μουσική επένδυση της εκδήλωσής σας, είναι επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια και εξειδικευμένοι σε δεξιώσεις γάμου και βάπτισης. Θα κλείσετε ραντεβού μαζί τους για να συζητήσετε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και θα έχετε την βοήθειά τους για να πάρετε τις μικρές αλλά σημαντικές αποφάσεις για την μουσική της εκδήλωσής σας.

Τι λένε οι πελάτες μας!

Ρωτήστε τους φίλους σας για την ποιότητα των υπηρεσιών του Athens Loft και του Galaxy Catering

“Λατρέψαμε την αισθητική του Athens Loft γιατί δεν έμοιαζε με τις παραδοσιακές ταβέρνες ή τα ξενοδοχεία στα οποία παρευρισκόμασταν ως καλεσμένοι.”

“Ο χώρος μετά το φαγητό μεταμορφώνεται σε μια τεράστια πίστα που προκαλεί όλους τους καλεσμένους να χορέψουν μέχρι το πρωί.”

“Επιλέξαμε μπουφέ και τον σχεδιάσαμε σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προυπολογισμό μας. Το φαγητό έμεινε αξέχαστο σε όλους!”

Έλενα - Δημήτρης Παπαδήμου

” Φτάσαμε στο Athens Loft τυχαία, μετά από παρότρυνση φίλων που ήταν καλεσμένοι σε γάμο. Ξέρανε ότι αναζητούμε έναν χώρο διαφορετικής αισθητικής, μακριά από δήθεν ψευτοπολυτέλειες και τα χαμηλοτάβανα ξενοδοχεία. Το Athens – Loft το ερωτευθήκαμε γιατί ήταν ιδανικά διαμορφωμένο ώστε να αναδεικνύει την εκδήλωση, να μην κουράζει τους καλεσμένους και να επιτρέπει στο πάρτι να συνεχιστεί μέχρι το πρωί. Αποδείχθηκε ότι είχαμε δίκιο. Οι τελευταίοι καλεσμένοι φύγανε ξημερώματα, εξαντλημένοι από τον χορό. Το φαγητό ήταν απίστευτο. Καλύτερο από σπιτικό.”

Κώστας & Ιωάννα Λύτρα

” Ο γάμος μας είχε την ιδιαιτερότητα ότι θα είχε καλεσμένους από όλο τον κόσμο. Για την αισθητική του χώρου δεν είχαμε αμφιβολία ότι ειδικά όσοι έρθουν από Νέα Υόρκη θα την λατρέψουν. Όμως το φαγητό μας άγχωνε γιατί οι καλεσμένοι στο γάμο μας είχαν συνηθίσει διαφορετικές κουζίνες. Επιλέξαμε μπουφέ, με γεύσεις ελληνικές και διεθνής κι τελικά καταφέραμε χωρίς να ξεφύγουμε από τον προυπολογισμό μας να πετύχουμε τον στόχο. Εκατοντάδες άνθρωποι να μας συγχαίρουν για τις επιλογές μας. Ευχαριστούμε πολύ!”

Eric lawsson & Δήμητρα Μανουσάκη

Επικοινωνήστε με το Athens Loft

Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τονγάμο που ονειρεύεστε!