Η δεξίωση γάμου είναι η σημαντικότερη εκδήλωση της ζωής σας.

Το Athens Loft δημιουργήθηκε με στόχο την προώθηση της καλύτερης δυνατής ποιότητας φαγητού, σε όλα τα event που φιλοξενεί, ακόμη και σε αυτά που δεν έχουμε συνηθίσει να τρώμε σωστά, δηλαδή τις εκδηλώσεις γάμου, βάπτισης ή τις μεγάλες εταιρικές εκδηλώσεις.

Οι περισσότερες αίθουσες δεξιώσεων γάμου άλλοτε προσπαθώντας να ανταποκριθούν στο αίτημα για χαμηλότερη τιμή, και άλλοτε γιατί δεν έχουν τις υποδομές και την τεχνογνωσία για να προσφέρουν υψηλής γαστρονομικής αξίας μενού, επιλέγουν πρώτες ύλες που όχι μόνο δεν είναι ικανοποιητικής ποιότητας αλλά κρύβουν και δυσάρεστα μυστικά που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Για εμάς η κάθε εκδήλωση είναι μοναδική, ειδικά όταν αφορά στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Η  δεξίωση γάμου, δεν μπορεί να επαναληφθεί και θα πρέπει να είναι τέλεια σε κάθε περίπτωση.

Γι αυτό και εμείς στον χώρο δεξιώσεων του Athens Loft εγγυόμαστε ότι το φαγητό που θα φάτε δεν θα είναι αυτό που έχετε συνηθίσει σε δεξιώσεις γάμου και οι πρώτες μας ύλες δεν είναι αυτές που θα δείτε σε αυτό το βίντεο.

Δεσμευόμαστε ότι δεν χρησιμοποιούμε επεξεργασμένα κρέατα, έτοιμα ή τυποποιημένα εδέσματα όπως πχ μπιφτέκι, ρολό κιμά κλπ.

Δεσμευόμαστε ότι όλες μας οι σάλτσες και οι μαρινάδες ειναι χειροποίητες και δεν έχουν χημικά πρόσθετα η συντηρητικά.

Αυτό ίσως θα δικαιολογούσε μια μεγάλη διαφορά στην τιμή των υπηρεσιών μας.

Όμως εμείς στο Athens Loft, επειδή πιστεύουμε πως όλοι έχουμε δικαίωμα στην δεξίωση γάμου μας να απολαύσουμε εξαιρετικό φαγητό, φροντίζουμε και λειτουργούμε με χαμηλά περιθώρια κέρδους, πιστεύοντας ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι το φαγητό μας! Εσείς είστε οι καλύτεροι κριτές και διαφημιστές μας.