Η δεξίωση, το γλέντι ή το πάρτι μετά το γάμο ή την βάφτιση, όπου φίλοι και συγγενείς θα γιορτάσουν μαζί σας το γεγονός, είναι ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά γεγονότα στην ζωή σας!

Γιο αυτό καλό έιναι να προσέξετε στοιχειώδεις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά και θα κρατήσουν το επίπεδο της εκδήλωσης στο ύψος της περίστασης!

Welcome drink! Είναι προφανώς ένα έξτρα έξοδο που αν το επιτρέπει ο προϋπολογισμός, αξίζει να το διαθέσετε.
Προσοχή όμως στην επιλογή του ποτού που θα προσφέρετε. Οι λύσεις όπως το φτηνό κρασί ή η σαγκρία δεν ταιριάζουν σε μια πολυτελή εκδήλωση και ακόμη και στις περιπτώσεις που ενσωματώνονται στην οικονομική πρόταση του της αίθουσας δεξιώσεων ή του κέτερινγκ, καλό είναι να την αποφύγετε, ζητώντας αντίστοιχη έκπτωση.
Αναζητήστε μια κλασσική επιλογή που αρέσει σχεδόν σε όλους όπως ο αφρώδης οίνος, η κάποια σαμπάνια ή ακόμη καλύτερα ένα κοκτέιλ σαμπάνιας που θα εκτιμηθεί από τους καλεσμένους σας ώς κάτι ιδιαίτερο και θα τους προετοιμάσει για το συναρπαστικό μενού που ακολουθεί.

Καλή θερμοκρασία, φροντίστε να επισημάνετε στους υπεύθυνους για την κατάλληλη θερμοκρασία. Η σωστή δροσιά το καλοκαίρι και η επαρκής ζέστη το χειμώνα θα ευχαριστήσουν τους καλεσμένους και θα τους κάνουν να νιώσουν πιο όμορφα και να διασκεδάσουν ελεύθερα.

Χώρος για τα παιδιά, ρωτήστε εάν γίνεται να διαμορφωθεί ένας τέτοιος χώρος όπου μπορείτε να ορίσετε έναν επαγγελματία να αναλάβει την ευθύνη να ψυχαγωγεί τα παιδιά για να μην αναγκάζονται οι γονείς να τρέχουν και εσείς να εκνευριστείτε με τις σβούρες τους πάνω στην πίστα.

Ταξινόμηση θέσεων, βάλτε τα πιο κοντινά σας πρόσωπα μπροστά, όπως τους άμεσους συγγενείς, φίλους και την οικογένεια του κουμπάρου
Οι υπόλοιποι μπορούν να καθίσουν πιο πίσω, αρκεί να έχουν καλό οπτικό πεδίο γιατί μην ξεχνάτε, εσάς έχουν έρθει να απολαύσουν.

Κάτι πολύ σημαντικό είναι η λίστα με τις θέσεις στην οποία γράφετε ποιος θα κάτσει που. Φροντίστε οι γνωστοί μεταξύ τους να κάτσουν δίπλα δίπλα για να έχουν παρέα και οι φίλοι μαζί. Αν όμως έχετε να επιλέξετε μεταξύ γνωστών που δεν ταιριάζουν και αγνώστων, σας προτείνουμε να επιλέξετε το δεύτερο. Σκεφθείτε πως θα περνούσατε εάν ήσασταν καλεσμένοι σε γάμο και σας έβαζαν σε τραπέζι με άτομα μεγάλης διαφοράς ηλικίας ή εντελώς άσχετων από εσάς ενδιαφερόντων.