Η επιλογή μιας αίθουσας εκδηλώσεων, ειδικά όταν αφορά σε κοινωνική εκδήλωση γάμου ή βάφτισης συνήθως γίνεται με μόνο κριτήριο την αισθητική.

Η μοναδικότητα όμως της κοινωνικής εκδήλωσης, οι απαιτήσεις για ιδανικές συνθήκες, η μεγάλη της διάρκεια και η ανάγκη να διατηρηθεί η θετική διάθεση των καλεσμένων για όλο το χρονικό διάστημα της εκδήλωσης, κάνουν κάποιες λεπτομέρειες τόσο σημαντικές που θα έπρεπε να τις προσέξουμε, αν θέλουμε να έχουμε μια εκδήλωση όπως την φανταζόμαστε.

Μεγάλη σημασία έχει κατ’ αρχήν ή άδεια της αίθουσας εκδηλώσεων. Αν και οι περισσότεροι χώροι έχουν κάποια άδεια εστιατορίου ή στην καλύτερη περίπτωση άδεια για την διεξαγωγή δεξιώσεων – χωρίς κουζίνα, εμείς προτιμήσαμε να αναλάβουμε το υψηλό κόστος της άδειας κέντρου διασκεδάσεως με κουζίνα για πολλούς λόγους που θεωρούμε ότι είναι σημαντικοί για την διεξαγωγή της εκδήλωσής σας.

Με την άδεια κέντρου διασκεδάσεως, παύουν οι περιορισμοί που υπάρχουν στις άλλες μορφές αδειών, για την διάρκεια της εκδήλωσης, την ένταση της μουσικής και βέβαια την δυνατότητα για live μουσική κάλυψη της εκδήλωσής σας. Έτσι το κέφι μπορεί να συνεχιστεί απρόσκοπτα, χωρίς τον κίνδυνο να διακοπεί απότομα για οποιοδήποτε λόγο.

Οι δυνατότητες που μας δίνει η άδεια κέντρου διασκεδάσεως, δεν θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν αν δεν είχαμε τον αντίστοιχο ηχητικό εξοπλισμό που με τις υψηλές του δυνατότητες να μπορεί να εξασφαλίσει την σωστή μουσική κάλυψη της εκδήλωσης σας.

Η διαμόρφωση του χώρου, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της εκδήλωσής του γάμου σας.

Εμείς με στόχο την όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη παραμονή των καλεσμένων σας, φροντίσαμε και αξιοποιήσαμε όλο το ύψος της αίθουσας. Έτσι τα σχεδόν 6 μέτρα ύψους, ξεκουράζουν τους καλεσμένους που δεν νιώθουν το γνωστό αίσθημα κούρασης και πίεσης όταν βρίσκονται σε χαμηλοτάβανους χώρους.

Ταυτόχρονα ανακαινίσαμε πλήρως το σύστημα κλιματισμού εξαερισμού με προδιαγραφές που όμοιες τους υπάρχουν μόνο σε καζίνο.

Συγκεκριμένα ο κλιματισμός λειτουργεί μόνο με φρέσκο αέρα και όχι με ανακύκλωση με αποτέλεσμα η αίθουσα να τροφοδοτείται συνεχώς με οξυγόνο, η ατμόσφαιρα ποτέ να μην επιβαρύνεται από τις αναθυμιάσεις και αναπνοές των καλεσμένων οι οποίες με την βοήθεια του διπλού εξαερισμού απομακρύνονται από τον χώρο. Έτσι οι καλεσμένοι μας νιώθουν πάντα ευχάριστα, χωρίς την συνήθη κούραση που εμφανίζεται σε μη σωστά κλιματιζόμενους – εξαεριζόμενους χώρους.

Τέλος κατά την διάρκεια της πρόσφατης ανακαίνισης του χώρου, διαμορφώσαμε στην μία του πλευρά παράθυρα που καλύπτουν σχεδόν 100 τετραγωνικά μέτρα. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε την ευχάριστη θέα της κεντρικής πλατείας στην οποία έχουμε πρόσβαση και να δώσουμε την απαραίτητη ανάσα φωτός και κίνησης που ξεκουράζει τους καλεσμένους όταν αυτοί βρίσκονται σε έναν χώρο για πολλές ώρες

Οι παραπάνω λεπτομέρειες, έχουν σχεδιαστεί με βάση την άνω των 40 ετών εμπειρία που έχει ο όμιλος μας στην σχεδίαση και λειτουργία χώρων διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Προσέξαμε όλα όσα εσείς δεν θα προσέχατε με την πρώτη σας επίσκεψη, αλλά οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν κατά την διάρκεια της συμμετοχής σας στο events που σχεδιάζετε!